Kuolema minut korjatkoon

Tänään oltii koko päivä koneel. _Yritettiin_ tehdä Rhinolla sormusta, mut ei siitä tullu perkele yhtää mitää. Joku jonne oli kaiken lisäksi vaihtanu mun näppäimistöstä Controllin ja Tabulaattorin paikkaa. En sitte tiiä kenen älynväläys tuoki on ollu mutta vois lopettaa näitten irrottelun paikoiltaan.

"Haluun kuolla. No en oikeesti"
Katottiin Iinan kans meemui ja muuta yhtä järkevää sillä aikaa ku muut juoksutti Harria. Oskari ja Aino selas pinterestii (aka tätisovellusta) ja Janna piirsi mut paintis. Se on aika damn accurate!

Ruokailun jälkee oli matikkaa. Laskettiin rossalaskuja ja koska oon tyhmä niin en ymmärtäny taaskaa oikee mitää, ku ei toi aivokapasiteetti näytä riittävän. Ei ne ees oo vaikeita ku händläsin ne ennen ihan tosta noin vaan, mut nykyää aattelen kaiken niin monimutkasesti. Mut juu Iina ja Oskari joutu lähtee kokouksee ennen klo 12.30 niin mä ja Janna saatiin kans lähtee aikasemmi.



jansku-junsku kahveel
Käytiin Jannan kans kirpparilla kattoos olisko siel mitää ostamisen arvosta, mutta tällä kertaa ei ollut. Nähtiin kyl jonkun kaupan ikkunas Reijo Taipaleen vinyyli! Mentiin sen jälkee Heseen ku Janna halus kahvetta. En ees muista mistä me puhuttii siel, ei varmaankaa mistää järkevästä, mut sen musitan että Janna poltti kielensä ja mä röyhtäsin ihan saatanan kovaa.






Kommentit